Vluchtelingenopvang

Vrijwilliger vluchtelingenopvang?

Kom kennismaken met de coördinatoren

Een groot aantal inwoners van de gemeenten Leusden en Woudenberg willen vrijwilligerswerk doen voor de vluchtelingen die binnenkort in Leusden verblijven. Fantastisch om te zien! Daarnaast hebben ook maatschappelijke organisaties aangegeven iets te willen betekenen in het organiseren van activiteiten. U begrijpt dat het van belang is om vraag en aanbod in goede banen te leiden.
Daarom is er een algemeen coördinator benoemd, evenals een aantal taak coördinatoren. De algemeen coördinator is de spin in het web en het directe aanspreekpunt voor de locatiemanager vanuit het COA en de zes taak coördinatoren. Nynke Minnema en Walter Maas gaan als duo de functie van algemeen coördinator uitvoeren.

Heeft u zich aangemeld als vrijwilliger?

Dan kunt u kennismaken met de algemeen coördinatoren en de taakcoördinatoren. Graag willen wij u in de gelegenheid stellen om kennis met hen te maken.

U bent van harte welkom op woensdagavond 17 februari om 20.00 uur in de IJsbreker, Bavoortseweg 25, 3833 BM Leusden (inloop vanaf 19.45 uur).

Op deze avond maakt u kennis met een medewerker van het COA. U ontvangt algemene informatie van het COA en informatie van ons over de invulling van de vrijwilligerstaken. U kunt zich vervolgens specifiek (uw beschikbaarheid en uw taakgebied) aanmelden voor een vrijwillige taak.

Wilt u per mail aan gastvrijleusden@leusden.nl laten weten of u woensdag 17 februari naar de informatieavond komt? Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, kunt u per mail aangeven waarvoor u zich wilt inzetten en waarvoor wij u kunnen benaderen.

gastvrij Leusden

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.