Computervaardigheid voor ouderen

Digitaal Hulpplein

Elke maandagmorgen kunt u terecht op het Digitaal Hulpplein dat Gilde Leusden samen met de Bibliotheek Leusden organiseert. U bent dan van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied!

Inloopspreekuur

Dit inloopspreekuur is voor al uw vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones, Internet en allerlei digitale diensten van de overheid en andere instellingen. U kunt er ook terecht om onder begeleiding van een vrijwilliger bepaalde dingen te oefenen op uw computer of tablet. Aan deze hulp zijn geen kosten verbonden, en u hoeft zich niet van tevoren op te geven!

Adres:  De Bibliotheek Leusden
Hamersveldseweg 77
3833 GL Leusden

Cursusprogramma’s voor iPad en Android bij het Gilde Leusden

Tablet en ouderen

Computerles thuis

Inwoners van de gemeente Leusden kunnen een aanvraag indienen voor computerles thuis op de eigen computer. Het betreft dan meestal e-mailen of internettem e.d., of werken met met digitale  foto’s. Lees meer op GildeLeusden.nl

GILDE Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.