KBO Leusden-Achterveld naar Zeeland

Maandag 5 t/m vrijdag 9 september 2016

KBO leden kunnen zich aanmelden tot 15 maart

Dit jaar willen we richting Zuidwest Nederland gaan: Middelburg, Veere, Delft, het Watersnood Museum en Stormvloedkering Neeltje Jans, dat momenteel regelmatig in het nieuws is. Daar krijgen we gelegenheid binnenin te kijken: in een caisson. Voor degenen, die dat liever niet doen, is er gelegenheid bij het restaurant te blijven, waar we van een Zeeuwse lunch kunnen genieten.
In Middelburg zal een gids ons begeleiden door de historische en monumentale binnenstad. De route kan ingekort worden, door eerder naar het restaurant te gaan, waar de lunch aangeboden wordt. De gids wijst de weg.

Zeeland

 

Na de lunch rijden we naar het idyllische Veere, waar ieder op eigen gelegenheid kan rondstruinen door de oude straatjes of snuffelen in de diverse authentieke winkeltjes met kleding, souvenirs en cadeaus.
Voordat we terug naar ons hotel gaan, maken we nog een rondvaart over het Veerse Meer.
Met een gids lopen we door het centrum van Delft (voor alle leeftijden goed te doen), waar een bezoek gebracht wordt aan de Nieuwe Kerk. Hier hebben leden van ons Koninklijk Huis hun laatste rustplaats gekregen. Ook nu kan er eerder naar het lunchadres worden gegaan. Na de lunch rijden we naar Royal Delft, ook wel bekend als de Koninklijke Porceleyne Fles. We kunnen de geschiedenis zien en van alles te weten komen over het Delfts Blauw.

Delfts Blauw

Het hotel heeft één- en tweepersoonskamers, met lift en zo nodig, een mindervalide douche en –toilet op de gang.
In de douches op de kamers is een klein opstapje. Lopend met een rollator kan van deze reis heel goed genoten worden. In een rolstoel helaas niet.

Inclusief de bus, die ons haalt en brengt van en naar Leusden en Achterveld en al deze dagen tot onze beschikking is, het hotel, 4 x ontbijt, de lunches, diners, gidsen en entreebewijzen bedraagt de totale prijs per persoon samen op een tweepersoonskamer € 475,00.
Voor één persoon op een kamer is dat € 475,00 + € 50,00 toeslag.

Voor deze bijzondere reis kunt u zich aanmelden tot 15 maart 2016 bij: Rita Jansen, van 18.00 – 20.00 uur, tel. 033 – 750 17 54.
Na aanmelding wordt u verzocht alvast een aanbetaling van € 100,00 per persoon over te maken naar bankrekening: NL 42 RABO 0142 3433 07, t.n.v. KBO Leusden, onder vermelding van uw naam, adres en waarvoor.

Het restantbedrag gelieve u voor 1 augustus 2016 te voldoen.
Na aanmelding ontvangt u nog een formulier, om uw aanvullende gegevens te noteren.

Deze reis kan alleen doorgaan bij een deelname van minimaal 30 personen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.