voorstelling over autisme (vanaf 10 jaar)

Voorstelling Een indiaan in huis

Afas Theater
Philipsstraat 9 – Leusden

Datum: 19 april 2016
Tijd: 19:45 – 21:15

Audercafé Leusden nodigt u uit voor de voorstelling Een indiaan in huis (2010).

Een ‘Indiaan in huis’ van theatergroep Bint is een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. De teksten zijn geschreven op basis van interviews met ouders en kinderen met autisme.

Bint Een Indiaan In Huis

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Na de voorstelling volgt een interactief gedeelte in de vorm van een pow-wow* waarin Bint het publiek prikkelt en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan. Er worden onderling ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld en tips verzameld.

*Een pow-wow is een bijeenkomst van wijze indianen die samen spreken over levenservaringen. De voorstelling en de pow-wow zorgen voor (h)erkenning, nieuwe inzichten en empowerment. Een indiaan in huis kan ook goed ingezet worden voor educatieve doeleinden.

De theatervoorstelling is toegankelijk voor maximaal 120 personen. Meld u snel aan via www.audercafeleusden.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.