voorbeelden van toegankelijke voorzieningen voor mensen met een beperking

Voorzieningen voor mensen met een beperking?

Bij de beheerders van natuur- en recreatiegebieden is er veel behoefte aan voorbeelden van goed toegankelijke voorzieningen voor mensen met een beperking. Hoe zorg je voor een toegankelijke vogelkijkhut? Welke picknicktafels zijn geschikt? Welk verhardingsmateriaal kun je gebruiken voor het wandelpad? Waar moet je op letten bij het maken van een toegankelijke vissteiger?

met rolstoel op strand

Groen & Handicap heeft hierover in de afgelopen 25 jaar veel kennis en ervaring opgebouwd. Met steun van het Revalidatiefonds is een nieuwe website gemaakt waarop een groot aantal
voorbeelden staan van toegankelijke voorzieningen in natuurgebieden. De website heet www.goedevoorbeelden.nu

Helpt u mee?

U kunt ons helpen met het vullen van de website. Als u beschikt over foto’s van goed toegankelijke voorzieningen, dan kunt u die via de website uploaden. Ook kunt u aangeven waar, wanneer en door wie de foto genomen is en een beschrijving van de situatie doorgeven.

Zie: www.goedevoorbeelden.nu/gegevens-invoeren

Groen en Handicap

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.