Zomeractie bij KrijgdeKleertjes in De Glind

Zomeractie bij KrijgdeKleertjes in De Glind : eentje brengen en twee halen!

Op woensdagmiddag 15 juni houdt KrijgdeKleertjes De Glind van 14:00 – 16:00 uur een grote opruiming. Heb je nog kleding nodig voor je kinderen, kom dan nog één keer voor de zomervakantie heel voordelig omruilen: voor 1 stuks kinderkleding die je bij ons inlevert, mag je zelf 2 stuks uitkiezen!

Door een leuke samenwerking met de organisatie van de Glindse lopers van de Nijmeegse Vierdaagse, kunnen ook (schone) wandelsokken of wandelschoenen op 15 juni nog geruild worden. Er wordt door de lopers uit De Glind al flink geoefend. Op www.loopmeemetdeglind.nl kun je volgen hoe het met ze gaat!

Woensdagmiddag 15 juni is de laatste keer voor de zomervakantie dat KrijgdeKleertjes bij de voormalige voetbalkantine in De Glind is. In september krijgen we een eigen plek! We zijn druk bezig met de voorbereidingen en houden jullie op de hoogte via Facebook KrijgdeKleertjes De Glind en ook op www.glind.nl kun je actuele informatie vinden. Heb je vragen, mail dan naar krijgdekleertjesdeglind@gmail.com.

Iedereen die kinderkleding wil komen ruilen is welkom, kinderen ook!
Wanneer en waar: Woensdag 15 juni van 14:00 uur tot 16:00 uur in de voormalige voetbalkantine, Postweg 63, 3794 MZ De Glind. In de zomervakantie gesloten. Vanaf woensdag 21 september op de nieuwe locatie: Postweg 74, 3794 MN De Glind.

krijg de kleertjes

Het ruilpunt is een initiatief van bewoners van de Glind en ruilsite krijgdekleertjes.nl. Ruilen is goed voor het klimaat en het is gezellig: door het ruilen ontmoeten mensen van binnen én buiten jeugddorp De Glind elkaar.

KrijgdeKleertjes.nl is dé website om als ouders onderling kinderspullen te ruilen. Al ruim 4250 ouders uit heel Nederland ruilen via de site pakketten met kinderspullen. Er zijn nu meer dan 20 ruilpunten in heel Nederland, waar mensen gezellig langs kunnen gaan om ‘live’ te ruilen. Er komen er steeds meer bij. Het ruilpunt van KrijgdeKleertjes in De Glind is een van de eerste punten in deze regio. KrijgdeKleertjes heeft geen winstoogmerk. Wil je meedoen of meer informatie? Zie www.krijgdekleertjes.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.