Hier ben ik! 9 t/m 11 jaar

Ook steviger in je schoenen staan? 14 september start een nieuwe training Hier ben ik! Dit keer voor kinderen van 9 t/m 11 jaar.

Hier ben ik!

hier ben ik!

Veel kinderen kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze verlegen zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen of het lastig vinden om contact te leggen. Hier ben ik! leert kinderen steviger in hun schoenen te staan, weerbaarder te worden en meer plezier te beleven aan sociale contacten. Dankzij de combinatie van sport, spel en oefeningen ervaren ze spelenderwijs wat het effect is van hun gedrag. Wat gebeurt er als je doet zoals je altijd doet en wat als je anders reageert, initiatief neemt, vertrouwt op de ander? Hier ben ik! is een combinatie van leren, ervaren en doen.

Kijk hier voor de flyer met meer informatie.

Direct aanmelden? Klik dan hier!

Sociaal Plein Leusden

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.