tien kaarten voor Voedselbank Leusden

In elkaar timmeren en doorzagen in het bouwdorp

Afgelopen week startte bij de IJsbreker het traditionele bouwdorp. Gedurende vier mooie dagen konden op het parkeerterrein kinderen van de basisschool met sloophout hun eigen bouwsels timmeren. Ook dit jaar stelde de IJsbreker tien kaarten ter beschikking van kinderen van klanten van Voedselbank Leusden (VbL). In totaal zwaaiden dit jaar ruim 400 kinderen de hamer.
Het thema van het bouwdorp was dit jaar ‘De zeven wereldwonderen van Leusden’ en natuurlijk gaat een flink deel van de opbrengst weer naar een goed doel. Dit jaar is dat de Stichting Evi van Vugt. Deze stichting zamelt geld in ter ondersteuning van de Leusdense zusjes Evi en Kyra die aan een zeldzame stofwisselingsziekte lijden. Met het geld wordt zowel hun behandeling als de verbetering van de kwaliteit van leven betaald.

bouwdorp Leusden 2016

Een kleine honderd kinderen op de eerste dag met hamer, zaag en nijptang in de weer. En niet zomaar weer; mooi weer!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden