Vakantie YMCA kinderen Voedselbank Leusden

Topvakantie bij YMCA voor VbL-kinderen

In de afgelopen weken genoten weer veel kinderen van Leusdense voedselbankklanten van een verblijf bij het YMCA in de Treek. Een week lang hebben kinderen die doorgaans geen enkel verzetje kennen verschrikkelijk veel plezier gehad met leeftijdgenoten. Wat is er mooier voor kinderen dan in de natuur te ravotten, spelletjes te doen en de competitie aan te kunnen gaan met anderen? Dankzij enkele Leusdense maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties die het zomerkamp financieren,  is dat elk jaar weer mogelijk. Dat de kinderen daarvan genieten is altijd weer van de stralende snoetjes af te lezen.

YMCA vakantie Voedselbank Leusden

Op de foto proberen de deelnemertjes, onder toeziend oog van Winnetou, elkaar uit te schakelen in een pijl-en-boog-gevecht tijdens de afsluitende middag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden