Belastinginvullers gezocht

Bent u op de hoogte van de huidige wetgeving voor de Inkomstenbelasting en vindt u het leuk om anderen te helpen bij het invullen van de aangiften inkomstenbelasting en het aanvragen of wijzigen van huur- en zorgtoeslagen dan is onderstaande misschien iets voor u.

Belastinginvullers gezocht

Wij zoeken personen zoals u. De ouderenbonden in Leusden verzorgen gezamenlijk de aangiften voor hun leden. Daarvoor hebben wij enthousiaste vrijwilligers nodig. Wat bieden wij u: Cursussen om bij te blijven, ondersteuning indien nodig, dankbaarheid voor de geboden hulp door u, collegiale hulp en zo kan ik nog wel enkele punten noemen.

belasting

Bent u geïnteresseerd, neem dan even contact op met de coördinator in Leusden:

paul.vanwegen@casema.nl of telefoonnummer 033-494 09 19.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.