Kaarten in Achterveld en omstreken

Elke donderdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur kunt u kaarten in De Moespot. Meestal zitten er 40 mensen te schutjassen of klaverjassen, maar er is nog ruimte over. Vindt u het leuk om te kaarten, kom dan eens kijken, hoe het er in Achterveldse soos aan toe gaat. De kaartsoos vindt plaats in de Moespot.

Kaartliefhebbers van Achterveld en omstreken

kaarten

Jan van Arkelweg 6 te Achterveld.

U kunt zich ook opgeven als reservespeler. Als iemand niet kan, kunt u gebeld worden om die middag in te vallen. Voor meer informatie belt u naar Gerard van Ruitenbeek, tel. 0342 – 45 24 60 of 06 – 236 807 47.

Per e-mail kunt u ook inlichtingen vragen op gvruitenb@gmail.com.

Wij hopen u in Achterveld te ontmoeten.

Activiteitencommissie KBO, Gerard van Ruitenbeek

KBO

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.