10 jaar Boogh in de Buurt Leusden

Alweer 10 jaar bestaat Boogh in de Buurt Leusden. Dit is een kleinschalige wekelijkse activiteit voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Wekelijks ontmoeten zij elkaar op de dinsdagmorgen in de Til waar onderling contact, het delen van ervaringen als ook iets gezelligs of creatiefs doen centraal staat.

Jubileum

Afgelopen dinsdag heeft de Boogh groep hun 10-jarig bestaan op feestelijke wijze gevierd. Dit deden ze in hun vaste ruimte in de Til in Leusden.

Cliënten hadden familie /vrienden en/of verzorgers uitgenodigd. Daarnaast waren er ook organisaties uit Leusden die te maken hebben met mensen met hersenletsel als het gaat om het leveren van zorg of doorverwijzing zoals de gemeente, thuiszorg en belangenorganisaties voor mensen met een beperking.

10 Jaar Boogh in de Buurt Leusden

De cliënten hadden een kleine expositie neergezet van producten die zij gemaakt hadden of waar zij nog mee bezig zijn. De opkomst was goed en gezellig en het geheel werd ondersteund met muziek van een accordeonist. De reacties van de bezoekers en deelnemers waren heel positief en het werd duidelijk dat deze wekelijkse ochtend een belangrijke meerwaarde heeft voor de vaste bezoekers met Niet Aangeboren Hersenletsel.

10 Jaar Boogh in de Buurt Leusden

Meer weten?

Mocht u zelf hersenletsel hebben of iemand in uw naaste omgeving en u wilt meer informatie over deze activiteit neem dan contact op Boogh Amersfoort  033-4557369 en vraag naar Marlo Oude Egberink of mail naar amersfoort@boogh.nl

10 Jaar Boogh in de Buurt Leusden

10 Jaar Boogh in de Buurt Leusden

10 Jaar Boogh in de Buurt Leusden

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.