Chauffeurs gezocht!

Heeft u een auto en tijd over? Word chauffeur vrijwilliger bij Larikslaan2

Larikslaan2 is op zoek naar chauffeurs die met hun eigen auto inwoners willen vervoeren. Houdt u van contact met mensen, rijdt u graag auto en lijkt het u leuk om deel uit te maken van een groep vrijwilligers? Dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht iets voor u. U helpt Leusdenaren die door de wijziging van de buslijnen 77 en 78 een vervoersprobleem hebben en u verdient er bovendien een extraatje mee.

Een leuke tijdsbesteding en de kilometervergoeding is mooi meegenomen!

  • U geeft aan op welke dagdelen of avonden u beschikbaar bent. Dat kunnen meerdere dagdelen zijn, of bijvoorbeeld alleen de zondagmiddag omdat u dan weinig te doen hebt.
  • Minimaal drie dagen van tevoren neemt Larikslaan2 contact met u op om ritten in te plannen.
  • Voor elke rit otvangt u een starttarief van €1,00 en € 0,30 per gereden kilometer, inclusief de kilometers vanaf uw huis naar de plek waar u de inwoner ophaalt.
  • De bestemming ligt binnen een straal van 25 km van Leusden.
  • Duurt het bezoek of de afspraak van uw passagier langer dan een half uur dan krijgt u ook de kilometers vergoed die u moet maken om weer naar uw huis te rijden.
  • Uw passagier rekent direct met u af.
  • Larikslaan2 heeft een collectieve vrijwilligersverzekering

auto

Lijkt het u wat?

Bel met 033 303 44 44 en vraag naar Mariëtte Druyff. In de week van 28 november zijn er kennismakingsgesprekken gepland. Voldoet u aan de criteria en zijn beide partijen enthousiast, dan bent u op 8 december welkom tijdens de startbijeenkomst. Bovendien bent u als vrijwilliger van Larikslaan2 direct uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest op 14 december.

Bekijk hier de flyer met meer informatie over de vacature.

Sociaal Plein Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.