Chauffeurs gezocht!

Heeft u een auto en tijd over? Word chauffeur vrijwilliger bij Larikslaan2

Larikslaan2 is op zoek naar chauffeurs die met hun eigen auto inwoners willen vervoeren. Houdt u van contact met mensen, rijdt u graag auto en lijkt het u leuk om deel uit te maken van een groep vrijwilligers? Dan is deze vrijwilligersfunctie wellicht iets voor u. U helpt Leusdenaren die door de wijziging van de buslijnen 77 en 78 een vervoersprobleem hebben en u verdient er bovendien een extraatje mee.

Een leuke tijdsbesteding en de kilometervergoeding is mooi meegenomen!

  • U geeft aan op welke dagdelen of avonden u beschikbaar bent. Dat kunnen meerdere dagdelen zijn, of bijvoorbeeld alleen de zondagmiddag omdat u dan weinig te doen hebt.
  • Minimaal drie dagen van tevoren neemt Larikslaan2 contact met u op om ritten in te plannen.
  • Voor elke rit otvangt u een starttarief van €1,00 en € 0,30 per gereden kilometer, inclusief de kilometers vanaf uw huis naar de plek waar u de inwoner ophaalt.
  • De bestemming ligt binnen een straal van 25 km van Leusden.
  • Duurt het bezoek of de afspraak van uw passagier langer dan een half uur dan krijgt u ook de kilometers vergoed die u moet maken om weer naar uw huis te rijden.
  • Uw passagier rekent direct met u af.
  • Larikslaan2 heeft een collectieve vrijwilligersverzekering

auto

Lijkt het u wat?

Bel met 033 303 44 44 en vraag naar Mariëtte Druyff. In de week van 28 november zijn er kennismakingsgesprekken gepland. Voldoet u aan de criteria en zijn beide partijen enthousiast, dan bent u op 8 december welkom tijdens de startbijeenkomst. Bovendien bent u als vrijwilliger van Larikslaan2 direct uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest op 14 december.

Bekijk hier de flyer met meer informatie over de vacature.

Sociaal Plein Leusden

Reageren is niet mogelijk