cheque voor duwgroep uit retourette Leusden

Vrijdag 30 december nam Evert Bouman afscheid als vrijwilliger bij Retourette. Op het Spieghel verzorgde hij jarenlang de bouwmaterialen.

Retourette

Wanneer er materiaal is wat nog prima opnieuw gebruikt kan worden, kan het hier worden weggebracht. Wanneer je een artikel kunt gebruiken, dan kun je het hier ophalen tegen een vrijwillige bijdrage.

Goed doel

Elk jaar wordt er een goed doel aangewezen die de opbrengst van dat jaar in ontvangst mag nemen. Dit jaar was het aan Evert om het goede doel te kiezen.

Voor Evert, die zelf aan de wieg van de duwgroep heeft gestaan, was die keuze eenvoudig. Hij heeft zelfs aangegeven, nu hij wat meer tijd over heeft, zich weer voor de duwgroep in te willen zetten.

€ 400 voor duwgroep Leusden.

Wethouder Jan Overweg overhandigde de cheque ter waarde van € 400 aan duwgroep-bestuurslid Hans Fontijn. Alle giften zijn welkom, aldus Fontijn, maar met een dergelijk groot bedrag kunnen we natuurlijk nog meer. Duwgroep Leusden zet zich onder andere in om eenzaamheid te verdrijven met de maandelijkse koffieochtend van Stimulans. Maar ook zijn zij een spreekbuis voor mindervaliden en chronisch zieken richting de gemeente. Duwgroep Leusden zal het bedrag goed besteden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.