Decemberactie: kringloopcentrum voor Voedselbank

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden  introduceert eigen sociale  munt: de Salverda.

    • 1 S is de enige munt met een dubbele sociale waarde: 
    • 1 euro voor de klant én 1 euro voor het goede doel.

Op woensdagmiddag 30 november overhandigde Mieke Bleij, directeur Kringloopcentrum, het allereerste exemplaar aan Elselien Salverda-van IJken. De kringloopmunt is vernoemd naar Ago Salverda en herinnert daarmee blijvend aan een zeer sociaal en betrokken bestuurslid van het kringloopcentrum.   

kringloop voor voedselbank Leusden
 
De munt heeft voor de ontvanger een waarde van € 1,- als geldig en exclusief betaalmiddel in Kringloopcentrum Amersfoort én Kringloopcentrum Leusden. De munt heeft echter, en dat maakt het bijzonder, een dubbele sociale waarde!  Voor iedere munt die de klant in het kringloopcentrum besteedt doneert het kringloopcentrum voortaan óók 1 euro aan een goed doel.

In deze “dure” decembermaand zal het kringloopcentrum de opbrengst doneren aan de Voedselbank

Ieder die vanaf maandag 5 december gebruikte electronica inlevert, ontvangt als waardering hiervoor een Salverdamunt. Alles met een stekker zoals laptops, mobieltjes, tv-s, keukenapparatuur, witgoed, het maakt niet uit; het kringloopcentrum kan er voor hergebruik en recycling wat mee. En voor iedere besteedde Salverda in het kringloopcentrum doneert het kringloopcentrum dan óók een euro aan de Voedselbank!
 
Actie uitgifte munten loopt van maandag 5 december tot/met 31 december 2016,  De Salverda is een blijvend betaalmiddel en uitsluitend geldig in kringloopcentrum Amersfoort, Zwaaikom 21 en Kringloopcentrum Leusden, Bedrijfsweg 1.


flyer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden