Weer sinterklaasactie Lions Club voor Voedselbank

Vorige week kwam de Lions Club Leusden weer bij elkaar om ook de kinderen van de klanten van de Voedselbank Leusden (VBL) een leuk sinterklaasfeest te bezorgen. Dit jaar alweer voor de vierde keer koopt de club speelgoed bij Intertoys aan het Plein, welke onderneming de cadeaus voor een speciaal prijsje ter beschikking stelt.
De leden van de Lions zijn dan vervolgens een hele avond bezig met inpakken en bij elk presentje een passend gedichtje te schrijven.

voedselbank Leusden

De vice voorzitter mevrouw Adri van Hoven overhandigde na afloop de cadeautjes aan VbL voorzitter Henk van de Wolde, die in zijn dankwoord nog maar eens benadrukte dat de VbL blij en dankbaar is met deze jaarlijkse sinterklaasactie, maar ook met de opbrengsten van de door de Lions georganiseerde wijnproeverij en de inzameling van de DE-koffiepunten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden