assertiviteitstraining voor volwassenen

Je bent altijd aardig voor iedereen. Je kunt goed luisteren, vindt het fijn om anderen te helpen. Tegelijkertijd vind je het vaak lastig om nee te zeggen. Misschien omdat je verlegen bent of omdat je je ongemakkelijk voelt in een groep… Weet dat je niet de enige bent die soms of vaker onzeker is. Het goede nieuws is dat je kunt leren op een andere manier met je onzekerheden om te gaan. In de assertiviteitstraining voor volwassenen reiken we je hiervoor allerlei manieren en tips aan.

Op 20 maart start weer de:

Assertiviteitstraining voor volwassenen

8 bijeenkomsten voor iedereen die zich sterker wil leren voelen. Meer weten? Download hier de flyer.

Start training 20 maart. Individuele kennismakingsgesprekken op 20 februari en 7 maart.

Aanmelden? Klik hier

Assertiviteit Leusden

sociaal plein Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.