Automaatje Achterveld

ANWB AutoMaatjeAchterveld is bedoeld voor inwoners van de gemeente Achterveld met een hulpvraag op het gebied van vervoer. Het is een aanvulling op de bestaande vervoer voorzieningen voor mensen die niet zelf (meer) kunnen voorzien in hun vervoer of geen gebruik (meer)kunnen maken van het openbaar vervoer.

automaatje DAVA Achterveld

Waar is het voor?

ANWB AutoMaatje bemiddelt voor een rit naar dokter, fysiotherapeut of ziekenhuis, maar ook om boodschappen doen, naar de kapper, shoppen of een ritje naar een kennis of een plek met dierbare herinneringen.
DAVA (Door Achterveld Voor Achterveld) verzorgt de coördinatie in samenwerking met het infopunt van De Heelkom.
Door Achterveld Voor Achtervald DAVA

Hoe werkt het?

Als iemand gebruik wil maken van AutoMaatje, dan meldt hij/zij zich telefonisch aan bij De Heelkom.
De Heelkom heeft een bestand van vrijwillige ANWB AutoMaatje chauffeurs die bereid zijn om voor plaatsgenoten te rijden. Per reis wordt door de gebruiker per kilometer 30 cent aan de chauffeur betaald. Wie een vervoersvraag heeft, kan uiterlijk twee werkdagen van te voren met het infopunt van De Heelkom bellen.
De medewerker van infopunt De Heelkom koppelt dan de vervoersvraag aan een vrijwillige chauffeur en geeft een kostenindicatie. Vervolgens komt de vrijwilliger op het afgesproken tijdstip voorrijden en gaan ze samen op stap. De reiziger rekent na afloop contact af met de chauffeur op basis van gereden kilometers.

Aanmelden voor vervoer

ANWB Automaatje is telefonisch bereikbaar via het centrale nummer van de Heelkom:
0342 451333 op maandag-, woensdag -, en vrijdagmorgen 8.30 tot 12.30 uur

of via ANWBAutoMaatje@doorachterveld.nl

Overige vragen

Neem hiervoor contact op met coördinator Willem van Middelaar Telefoonnummer: 06 53642359 of via ANWBAutomaatje@doorachterveld.nl

daschbord volvo auto Achterveld

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.