Voedselbank Leusden hoopt op inzamelactie record

Vrijdag 24 maart is de jaarlijkse inzamelactie van Voedselbank Leusden bij de supermarkten. Voedselbank Leusden hoopt dat de inwoners van Leusden dit jaar nóg vrijgeviger zullen zijn.

Elk jaar houdt de Voedselbank een actie waarbij vrijwilligers de klanten van supermarkten vragen of ze ook iets voor de voedselbankklanten willen kopen. Daarvoor krijgen zij een lijstje waarop de (lang houdbare) producten die in aanmerking komen vermeld staan. Daaruit kunnen de bezoekers dan één of meerdere producten kiezen ter donatie. Vorig jaar werden op deze manier maar liefst 331 dozen met producten verzameld. De Voedselbank hoopt dat dit record verbroken wordt. Voor 54 Leusdense huishoudens is het namelijk nog dagelijks crisis. Ook dat is een record in de geschiedenis van de Voedselbank Leusden, maar wel een waar niemand blij van wordt.
Bij beide Jumbo’s, Albert Heijn, Boni en Dirk van den Broek staan de vrijwilligers aanstaande vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur bij de ingang.

Laat ze niet in de steek!

inzameling AH Leusden voedselbank
Vrijwilligers van de Voedselbank bij Albert Heijn in 2016 tijdens de inzamelingsactie

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Laatste nieuws Voedselbank Leusden