Café Chantant met “liedjes van toen”

Veel ouderen genieten van muziek en liedjes ‘van toen’. Dit genieten wordt vergoot als je zelf mee zingt en samen geniet van de melodieën uit die tijd.

Zondag 16 juli is de pilot van deze bijzondere activiteit met een optreden van de Amersfoortse zanger John ter Weyden. Een intieme, nostalgische meezing- en verhalenreis door het rijke Nederlandse muziekverleden; met bekende nummers uit de periode 1930 – 1975 van zangers als Willy Derby, Lou Bandy, Eddy Christiani, Max van Praag, Johnny Jordaan, Rob de Nijs, Willy Alberti, Wim Sonneveld, Joop de Knegt, Leen Jongewaard, Marcel Thielemans, Tom Manders, Johnny Lion en Louis Neefs.

FORT33

Om 14:00 uur is iedereen van harte welkom in FORT33 en de middag duurt tot 17:00 uur. In FORT33 zullen medewerkers u van harte welkom heten en de teksten van de liedjes zullen te lezen zijn op het grote beamerscherm.
Uiteraard kunt u bij FORT33 een lekker kopje koffie/thee of iets anders lekkers bestellen.

Vervoer

Mocht u geen vervoer hebben op zondag 16 juli?
De vrijwilligers van de Larikslaan2 komen u graag ophalen en brengen met de 50+ bus of eigen vervoer. Hiervoor dient u zich wel aan te melden. Dit kan via: 033 – 303 44 44.

liedjes van toen Leusden

13 augustus

De 2e editie van Café Chantant staat gepland op zondag 13 augustus en op deze dag zal Folkert van der Veer de muziek verzorgen.
Op 13 augustus hanteren wij dezelfde tijden en ook dan kunt u contact opnemen met de Larikslaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alice Thuss van FORT33 via: alice@fort33.nl of bellen naar 033 – 494 56 91.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.