Neem iemand mee naar de Grijze Borrel

Voor sommige senioren is het bezwaarlijk om alléén naar de Grijze Borrel te komen. Uiteraard mag u te allen tijde een maatje, buurvrouw, een vriendin of wie dan ook meenemen als u er tegenop ziet om alleen te komen. Ook als hij of zij geen lid van een bond is.

Zolang de “grijze borrel” bestaat, was er altijd wel iemand voor het eerst kwam.

En u bent verder altijd vrij om te komen, eerder weg te gaan, wel of niet te blijven eten en in plaats van een ‘borrel’ bijv. een kop thee te nemen. Niets moet, alles kan. Het doel is om generatiegenoten van de drie verschillende bonden te ontmoeten onder het genot van wat lekkers en gezelligheid.

Grijze borrel

Wilt u weten waar en wanneer de grijze borrels worden gehouden?

DE GRIJZE BORREL in 2017 op iedere tweede woensdag van de maand van 16:00 – 17:30 uur: Kijk in onze kalender

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.