Opening Huiskamer van Leusden

Huiskamer van Leusden van start!

Zaterdag 25 november is de feestelijke opening en vanaf maandag 27 november is Huiskamer van Leusden geopend.

Vanaf dat moment is het coördinatiepunt voor vrijwilligerswerk in de gemeente Leusden op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 uur  tot 12.30 uur geopend. U kunt er terecht met al uw vragen over vrijwilligerswerk.

Huiskamer Van Leusden

Op zoek naar een vrijwilliger?

Iemand voor klusjes in en om het huis? Een vrijwilliger voor de kookgroep? Een maatje om de draad weer op te pakken? Iemand om de hond uit te laten tijdens ziekenhuisopname? Een trainer voor de sportvereniging? Een penningmeester voor het bestuur? Een taalcoach? Iemand die een kaartje wil leggen? Een gastheer/of dame? Met al deze vragen en meer bent u welkom bij Huiskamer van Leusden!

Hoe werkt het?

U bent op zoek naar een vrijwilliger. Voor u zelf, voor een naaste of voor iemand waar u als mantelzorger of professioneel voor zorgt.

Wanneer?

Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur bent u welkom bij Huiskamer van Leusden. Ook kunt u tijdens de openingstijden telefonisch contact opnemen via tel: 033 303 44 03 of per mail: huiskamervanleusden@gmail.com

Passende oplossing

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers. Zij bespreken met u uw hulpvraag en zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties een passende oplossing voor uw vraag.

De vrijwilligers werken nauw samen met Larikslaan2. Is er (deels) professionele ondersteuning nodig, bijvoorbeeld huishoudelijke hulp of dagbesteding, dan kan dat in overleg met Larikslaan2 worden georganiseerd.

Waarom Huiskamer van Leusden?

In de gemeente Leusden zijn enthousiaste vrijwilligersorganisaties, diverse fondsen die financiële middelen beschikbaar stellen en er is vraag naar de inzet van vrijwilligers. Kortom, alle ingrediënten voor een samenleving waarin vrijwillige ondersteuning waarde toevoegt.

Maar overkoepelend inzicht in vraag en aanbod ontbrak. Reden voor de gemeente Leusden, Larikslaan2 en een aantal vrijwilligersorganisaties om samen te werken aan de realisatie van een toegankelijk coördinatiepunt voor vrijwilligerswerk. Want: Samen kunnen we meer mensen sneller helpen.

helpende hand

Openingstijden:

Maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend van 10.00 – 12.30 uur

U vindt Huiskamer van Leusden in het pand van Larikslaan2
Larikslaan 2, 3833 AM Leusden
tel: 033 303 44 03

huiskamervanleusden@gmail.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.