Assertiviteitstraining voor volwassenen

Je bent altijd aardig voor iedereen. Je kunt goed luisteren en vindt het fijn om anderen te helpen. Op je werk en privé. Tegelijkertijd vind je het vaak lastig om nee te zeggen. Misschien omdat je verlegen bent of omdat je je ongemakkelijk voelt in een groep…

verlegen

Assertiviteitstraining voor volwassenen

Je bent niet de enige die soms of vaker onzeker is. Het goede nieuws is dat je kunt leren op een andere manier met je onzekerheden om te gaan. De trainer reikt je tools aan die helpen om in situaties die jij lastig vindt je lichamelijke spanning te beïnvloeden en te verminderen. Vervolgens oefenen we binnen de veilige omgeving van de groep nieuwe manieren van reageren om zo assertiever en weerbaarder te worden.

Haptonomie is onderdeel van de training

Tijdens 3e en 6e bijeenkomst verzorgt haptonoom Rineke Wolters een workshop. Haptonomie betekent letterlijk ‘de leer van het voelen’ en is gericht op de balans tussen voelen, denken en doen. Als voelen, denken en doen op elkaar aansluiten zijn we immers ‘op ons best’. Tijdens de workshop staat hoe je omgaat met jezelf en met anderen centraal. De nadruk ligt op de beleving van jezelf in het hier-en-nu, en op wie je bent in het contact

Voor wie?

Iedereen die zich sterker wil leren voelen, kan zich aanmelden. De training bestaat uit acht bijeenkomsten.

Start training: maandag 29 januari 2018

(geen training op maandag 26 februari i.v.m. voorjaarsvakantie, 26 maart is de laatste training).

  • Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur
  • Locatie: Larikslaan2, Leusden
  • Kosten: € 40,-

Meer weten of aanmelden?

Kijk op www.sociaalplein-leusden.nl
of bel met Larikslaan2 via 033 303 44 44

Sociaal Plein Leusden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.