Vakantiebeurs in Woudenberg

De meeste ongelukken gebeuren thuis
een betere reden voor je wereldreis kun je niet hebben

Loesje

Vakantiebeurs in Woudenberg

De vakantiebeurs in Woudenberg was begin dit jaar een groot succes door de grote opkomst. Daarom is besloten om ook in 2018 een vakantiebeurs te organiseren op

vrijdag 19 januari 2018 van 13:00 – 18:00 uur.

Reserveer deze datum maar alvast in de agenda, want pas in januari gaat u hierover lezen in de plaatselijke media.

Deze middag is speciaal bedoeld om goed aan te kunnen sluiten aan de bijzondere wensen en behoefte voor de doelgroep van deze vakantiebeurs:
ouderen 60+ én mensen met een mobiliteitsbeperking 18+.
Neem vooral een goede vriend(in), maatje, mantelzorger of kinderen mee om samen te komen neuzen bij alle stands, welke mogelijkheden er nu allemaal zijn om er eens op uit te gaan! Bij binnenkomst ontvangt u een hebbedingtasje om gekregen spulletjes in te verzamelen maar vooral voor de folders met alle leuke ideeën. U zult er zeker inspiratie opdoen en ontdekken wat tegenwoordig allemaal mogelijk is op dit gebied! Laat u verrassen.

vakantie

Deze vakantiebeurs wordt georganiseerd door: SWO Woudenberg (Stichting Welzijn Ouderen) in samenwerking met de PCOB Woudenberg de SOL (Samenwerkende Ouderen Organisaties Leusden) de DUWgroep Leusden (Stichting Welzijn Mensen Leusden met een beperking en/of chronische ziekte).

Locatie: De Schans in Woudenberg (Schans 33, 3931 KJ WOUDENBERG).
Toegang is gratis
Parkeren is gratis.

Zomer in Nederland
kan die weerman niet gewoon liegen
dat het in de rest van Europa ook regent

Loesje

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.