Schrijven over de laatste levensfase

“Een brief voor wie me lief is”

Het is vaak niet makkelijk om met dierbaren in gesprek te gaan over de laatste fase van je leven. Wel is het heel waardevol als naasten weten hoe je daarover denkt. Dat ze weten wat je belangrijk vindt en wat je wensen zijn. KBO-PCOB stimuleert graag dat mensen met elkaar in gesprek gaan over de laatste levensfase en organiseert daarom een workshop voor schrijfbegeleiders voor schrijfsessies “Een brief voor wie me lief is”.

schrijf

 

Workschop

Een workshop waarin het leren begeleiden en organiseren van een schrijfsessie centraal staat. In deze schrijfsessies worden senioren begeleid bij het schrijven van een brief aan naasten, waarin zij aangeven wat zij belangrijk vinden rond hun levenseinde.

  • Wat: workshop voor schrijfbegeleiders
  • Wanneer: maandag 19 maart, van 13.00 tot 16.30 uur
  • Voor wie: leden van KBO en PCOB die schrijfsessies willen organiseren binnen hun afdeling of in een andere setting, bijvoorbeeld binnen een zorginstelling.
  • Locatie: verenigingsbureau KBO-PCOB, Europalaan 40 in Utrecht

Deelname aan de workshop is gratis. Het aantal deelnemers is maximaal 10 personen.

Aanmelden kan tot 12 maart 2018 via agnes.vanbalkom@kbo-pcob.nl
Vermeld bij uw aanmelding uw ervaring met het begeleiden van schrijfgroepen en/of gespreksgroepen en of u van plan bent om een of meer schrijfsessie te organiseren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.