Stuur klachten over de bus naar Syntus en Rover

Af en toe ontvangen we bij SMBL nog klachten over de bussen van Syntus. Helaas kunnen wij daar (op dit moment) niet veel meer mee doen. Maar het is wel van belang dat alle klachten over het functioneren van ons busvervoer worden gemeld.

Stuur klachten over de bus naar Syntus en Rover

Gebruik daarvoor in het vervolg de mailadressen van de klachtenlijn van

Laat uw klacht meetellen

Wanneer u uw klacht op andere plaatsen achterlaat dan wordt deze niet meegeteld bij de beoordeling van het OV. De klachten die bij Syntus en Rover worden ingediend, tellen wel in de beoordeling. Meld daarom in het vervolg vertragingen, niet rijdende bussen en ander ongemak direct op deze adressen. Blijf dat doen want…

Het gaat goed volgens de provincie, Rover en Syntus

Op dit moment worden er weinig klachten ingediend. Daarom wordt nu door provincie, Rover en Syntus gezegd dat het goed gaat met het busvervoer in Leusden.

bus Leusden jan 2016

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.