Café Chantant, meezingmiddag voor ouderen

Eerdere edities van Café Chantant waren een groot succes. Daarom organiseert FORT33 zondagmiddag 27 mei weer een nieuwe editie! Deze keer vindt Café Chantant plaats in Maxima’s (voorheen Antares). Onder begeleiding van levensliederenkoor Ach & Wee kunnen de mooiste liedjes meegebruld worden. Ach & Wee is een ontzettend gezellig koor uit Achterveld onder leiding van Frits Klostermann.

Smartlappenkoor Ach en Wee

Vanaf 14:00 uur is iedereen van harte welkom in Maxima’s en de middag duurt tot 17:00 uur. In Maxima’s zullen medewerkers u van harte welkom heten en de teksten van de liedjes zullen te lezen zijn op het grote beamerscherm of er worden meezingboekjes uitgedeeld. Uiteraard kunt u hier een lekker kopje koffie/thee of iets anders lekkers bestellen.

Heeft u geen vervoer op zondag 27 mei?
De vrijwilligers van de Larikslaan2 komen u tegen een kleine vergoeding graag ophalen en brengen met de 50+ bus of eigen vervoer. Hiervoor dient u zich wel aan te melden.
Dit kan via: 033-3034444

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nick Karssenberg via: nick@fort33.nl of bellen naar 033-4945691

Café Chantant wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Samenlevingsinitiatieven Leusden en AFAS Foundation.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.