Statushouders maken kennis met melkveebedrijf

Woensdagochtend 25 april was een groep statushouders te gast bij de familie Van de Tweel op de boerderij in Achterveld. 25 april 2018 Statushouders bij melkbedrijf1 
De mensen zijn afkomstig uit Syrië, Afghanistan, Somalië, Oeganda. Zij wonen in Amersfoort en Leusden. Dit bezoek vond plaats in verband met het leren van de Nederlandse taal en hun inburgeringtraject bij de NVA. Zij maakten kennis met de verschillende onderdelen van het melkveebedrijf door te luisteren, te voelen en te ruiken. Wim leidde het gezelschap enthousiast rond en beantwoordde de vele vragen. De voertaal was Nederlands. Het bezoek werd afgesloten aan de keukentafel met een kop koffie of ….. melk.
25 april 2018 Statushouders bij melkbedrijf 2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.