Café Chantant onder begeleiding van Blinde Ed

Zondagmiddag 15 juli organiseert FORT33 weer een nieuwe editie van Café Chantant! Elke keer begeleidt door een fantastisch koor, duo of andere artiest kunnen de leukste liedjes van toen meegezongen worden.

blinde Ed

Blinde Ed

De begeleiding van deze editie wordt verzorgd door niemand minder dan Blinde Ed! Deze keer vindt Café Chantant plaats in FORT33. Vanaf 14:00 uur is iedereen van harte welkom in FORT33 en de middag duurt tot 17:00 uur. Hier zullen de medewerkers u van harte welkom heten. Uiteraard kunt u hier een lekker kopje koffie/thee of iets anders lekkers bestellen.

Heeft u geen vervoer op zondag 15 juli?

De vrijwilligers van de Larikslaan2 komen u tegen een kleine vergoeding graag ophalen en brengen met de 50+ bus of eigen vervoer. Hiervoor dient u zich wel aan te melden. Dit kan via: 033-3034444

Voor meer informatie over Café Chantant kunt u contact opnemen met Nick Karssenberg via: nick@fort33.nl of bellen naar 033-4945691

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.