financiële tegemoetkoming voor Leusdenaren met een chronische ziekte of beperking

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een financiële tegemoetkoming voor inwoners van de gemeente Leusden die een chronische ziekte of beperking hebben en een laag inkomen. De tegemoetkoming is voor dit jaar vastgesteld op € 180,-.

Tussen 1 oktober 2018 en 31 januari 2019 kan de aanvraag om in aanmerking te komen voor deze tegemoetkoming worden ingediend. De regeling wordt door Lariks uitgevoerd. Inwoners die vorig jaar de tegemoetkoming hebben gekregen, hebben hier al een brief met een aanvraagformulier over ontvangen.

Nog geen aanvraagformulier?

Nog geen aanvraagformulier, en heeft u wel de afgelopen drie jaar uw wettelijk eigen risico Zorgverzekeringswet volledig benut, en heeft u een laag inkomen? Vraag dan het aanvraagformulier aan via Lariks. Dit kan via de website www.sociaalplein-leusden.nl, of telefonisch via 033 303 44 44.

Hulp nodig bij invullen aanvraagformulier?

Wanneer u hulp nodig heeft bij het invullen van het aanvraagformulier dan kunt u een beroep doen op een vrijwilliger van het Sociaal Maatschappelijk Steunpunt (SMS). U bent welkom tijdens het inloopspreekuur op maandag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur bij Lariks (’t Erf 1).

Vragen over de regeling?

Wanneer u vragen heeft over de Tegemoetkoming Chronisch Zieken en Beperkten, kunt u contact opnemen met Lariks. Telefonisch via 033-303 44 44 op werkdagen tussen 09:00 en 17.00 uur. Ook kunt u elke werkdag tussen 09:00-12:30 uur terecht op het inloopspreekuur. Lariks is gevestigd in Huis van Leusden aan ’t Erf 1.

rolstoel zoom

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.