Speeddate voor vrijwilligersorganisaties

Dinsdag 2 april
Speeddate voor vrijwilligersorganisaties
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Huis van Leusden
Aanmelden: vóór 30 maart via: sociaalplein-leusden.nl speeddate-vrijwilligersorganisaties-2-april

Op 2 april organiseert Stichting Maatschappelijke Begeleiding Leusden (SMBL) in samenwerking met Huiskamer van Leusden en Lariks een speeddate voor vrijwilligersorganisaties.
In de gemeente Leusden zijn veel vrijwilligersorganisaties actief. Iedere dag zetten vrijwilligers zich in om een groep inwoners die hulp of ondersteuning nodig hebben verder te helpen. Als je alle activiteiten van alle vrijwilligersorganisaties bij elkaar optelt, doen we samen enorm veel. Door (nog) beter te weten wat elke vrijwilligersorganisatie doet, kunnen we gerichter naar elkaar doorverwijzen, met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Zodat we nog meer voor elkaar kunnen krijgen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de speeddate geven we vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Leusden de gelegenheid om (nader) met elkaar kennis te maken. Wat weten jullie van elkaar en wat zouden jullie voor elkaar kunnen betekenen? Hoe kunnen we elkaar versterken zodat we samen nog beter kunnen inspelen op vragen en ondersteuning die nodig is. Dit alles onder het motto: Met elkaar bereik je veel meer dan alleen!
Aanmelden en meer informatie zie www.sociaalplein-leusden.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.