Zorgen over persoon met verward gedrag?

Meld- en Adviespunt Bezorgd

Wanneer u zich zorgen maakt om mensen met verward gedrag. Denk  bijvoorbeeld aan iemand die ronddoolt op straat, zichzelf vervuilt of wartaal uitslaat.

Maakt u zich zorgen over iemand met verward gedrag? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met Lariks. Vanaf 1 maart 2019 is er ook de mogelijkheid deze zorgen te delen met het regionale Meld- en Adviespunt Bezorgd, dat GGD regio Utrecht (GGDrU) hiervoor heeft opengesteld.

U kunt dagelijks, ook in het weekend en de avonduren, bij het Meld- en Adviespunt Bezorgd terecht als u zorgen heeft over mensen met verward gedrag. Het Meld- en Adviespunt Bezorgd is bereikbaar op nummer 030 630 54 80. Mailen kan ook naar meldpunt@ggdru.nl Op werkdagen tussen 9 en 17 uur  kunt u ook contact opnemen met Lariks (033 303 44 44) of via info@lariks-leusden.nl

Let op: Het meldpunt is er niet om levensbedreigende situaties te melden. Voor spoedeisende hulp belt u het alarmnummer 112. 

Het bericht Zorgen over persoon met verward gedrag? verscheen eerst op Sociaalplein Leusden.

 

psychisch

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.