Disclaimer

Disclaimer

Wij besteden de grootst mogelijke zorg wat betreft de invulling van deze website. Toch is het mogelijk dat er informatie staat die onjuist, onvolledig of verouderd is. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
VoorLeusden.nl houdt het recht om wijzigingen aan te brengen of bepaalde diensten stop te zetten.
Het gebruik van de informatie op deze website geschiedt volledig voor eigen risico. VoorLeusden.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van informatie aangeboden via deze website, op welke wijze ook.

Uitgaande Links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden beheerd. Deze links zijn enkel voor het gemak van de bezoeker geplaatst. VoorLeusden.nl heeft geen zeggenschap over, of invloed op deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. Wanneer een link op VoorLeusden.nl niet meer werkt, bijvoorbeeld als de landingspagina is verplaatst ov verwijderd, is dat niet de verantwoording van VoorLeusden.nl.

Informatie van derden

VoorLeusden.nl biedt u interessante informatie welke van andere websites afkomstig zijn. Wij zullen altijd de bron vermelden van het betreffende nieuwsbericht. Dit is een geautomatiseerd proces waar er belangrijke informatie op VoorLeusden.nl binnen wordt gehaald voor het gemak van de bezoeker. Mocht er verkeerde informatie binnengehaald worden kunt u een e-mail sturen naar de webmaster van VoorLeusden.nl zodat we het proces bij kunnen stellen. VoorLeusden.nl heeft geen zeggenschap over, of invloed op deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Alle rechten voorbehouden

Niets uit deze website mag worden gekopieerd, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de VoorLeusden.nl.
Alle informatie; logo’s, design, inhoud en foto’s op deze site is het eigendom van SMBL tenzij anders aangegeven.

Persoonlijke gegevens

Voor sommige interactieve onderdelen op deze worden persoonlijke gegevens opgeslagen. Zie cookies.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.