Boogh in de Buurt

Boogh in de Buurt Leusden

Activiteitengroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Iedere dinsdag tussen 9.45 en 12.15 uur in De Til, Hamersveldseweg 30 in Leusden.

Iedere dinsdagmorgen zijn mensen met niet-aangeboren hersenletsel welkom in De Til in Leusden. Bij niet-aangeboren hersenletsel kunt u denken aan beschadigingen ten gevolge van een hersenbloeding of herseninfarct, een ongeluk, een hersentumor, cerebrale infecties, multiple sclerose, zuurstoftekort in de hersenen na een hart- of ademstilstand of ander hersenletsel.

Activiteitengroep

Boogh in de Buurt is een kleine activiteitengroep speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die hun vroegere werkzaamheden niet meer kunnen uitvoeren, maar wel graag buitenshuis een activiteit willen hebben. In Boogh in de Buurt worden zelfgekozen activiteiten uitgevoerd, waarbij rekening wordt gehouden met de gevolgen van het hersenletsel. Een belangrijk aspect is de ontmoeting met lotgenoten, die in dezelfde of omliggende gemeenten wonen, zoals Woudenberg, Achterveld en Amersfoort. De uitwisseling van ervaringen, herkenning van dezelfde problematiek en iets leuks of creatiefs doen staan centraal. De deelnemers bepalen zelf hoe ze hun ochtend invullen, met een creatieve activiteit, een spel, een lezing, of gewoon de krant doorbladeren en koffie drinken. Een activiteitenbegeleidster en een vrijwilliger van Boogh Activiteiten Amersfoort zorgen voor deskundige begeleiding.

 Nieuwe mensen

Nieuwe mensen met niet-aangeboren hersenletsel, die het leuk vinden om één ochtend in de week anderen te ontmoeten en eventueel iets te doen zijn van harte welkom.

 Informatie

Wilt u meer informatie over de activiteiten van Boogh in de Buurt en hoe u hieraan kunt deelnemen, loop dan gerust eens binnen tussen 9.45 en 12.15 uur, of neem contact op met Boogh Activiteiten Amersfoort (033 455 73 69).

Meer informatie op: http://www.boogh.nl/ en http://www.boogh.nl/locaties/boogh-amersfoort/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.