Eetavonturen met andere culturen

eetavonturen Leusden

Op donderdag 20 september a.s. wordt gekookt en gegeten in het kader van het project ‘Eetavonturen met andere culturen’. Er staat een buffet klaar met gerechten uit o.a. Irak Iran…..

lees verder

Café Chantant met de Golden Oldies Band

Cafe Chantant in Fort33 Leusden

Zondagmiddag 19 augustus organiseert FORT33 weer een nieuwe editie van Café Chantant! Elke keer begeleidt door een fantastisch koor, duo of andere artiest kunnen de leukste liedjes van toen meegezongen…..

lees verder

Eetavonturen met verschillende culturen

eetavonturen Leusden

Op maandag 25juni was De Til voor de laatste keer gastheer. Vanaf juli is De Bron van Leusden elke derde donderdag van de maand gastheer voor Eetavonturen met verschillende culturen…..

lees verder

van de gemeente Leusden moeten rolstoelers maar even aan de kant

Rolstoel In De Brandnetels Leusden

Achter de Ruiterhorst en de Terberghorst in Leusden ligt een voetpad. Regelmatig kom je er ook een fietser tegen. Op zich geen probleem. Ouderen en mindervaliden Dit pad wordt echter…..

lees verder

Café Chantant onder begeleiding van Blinde Ed

blinde Ed

Zondagmiddag 15 juli organiseert FORT33 weer een nieuwe editie van Café Chantant! Elke keer begeleidt door een fantastisch koor, duo of andere artiest kunnen de leukste liedjes van toen meegezongen…..

lees verder

Ontstaan van DAVA

DAVA coordinatoren (Achterveld)

“Wij kunnen in vrijheid werken” Bestuur doet alle regeldingen In de bar van de Moespot zitten vertegenwoordigers van de werkgroepen aan de grote tafel van de Buurthuiskamer, samen met Lucas…..

lees verder

Waarom is DAVA zo’n succes?

Cartoon DAVA automaatje

Door en voor Achtervelders Ook de Achtervelders merken dat de overheid de verzorgingsstaat op een andere manier wil inrichten. Mensen begrijpen dat het voorzieningenniveau zal dalen als je niet zelf…..

lees verder

De Bron van Leusden biedt ‘huiskamerachtige inloop’

Huiskamer in De Bron

Mensen in beweging laten blijven Bij de gemeenteraadsverkiezingen omarmden de politieke partijen in Leusden het idee van laagdrempelige ontmoetingsplekken in de wijken, mede gezien de problematiek van de eenzaamheid. Voorbeelden…..

lees verder

Bestrijding eenzaamheid

Gezelligheid dichtbij?

Inlooppunten in de wijken Eenzaamheid is zeker bij senioren een probleem dat op de loer ligt. In Leusden zetten de lokale ouderenorganisaties, verenigd in de SOL, en de initiatiefgroep Van…..

lees verder

Eet-avontuur: Vietnamees

eetavonturen Leusden

Eet-avonturen met verschillende culturen Wanneer: maandag 25 juni 2018 Hoe laat: 18.00 uur Waar: De Til, Hamersveldseweg 30 3833 Leusden (ingang aan de Lisidunalaan) 25 juni: Vietnamees! Dit is de…..

lees verder