De Bron van Leusden biedt ‘huiskamerachtige inloop’

Huiskamer in De Bron

Mensen in beweging laten blijven Bij de gemeenteraadsverkiezingen omarmden de politieke partijen in Leusden het idee van laagdrempelige ontmoetingsplekken in de wijken, mede gezien de problematiek van de eenzaamheid. Voorbeelden…..

lees verder

Bestrijding eenzaamheid

Gezelligheid dichtbij?

Inlooppunten in de wijken Eenzaamheid is zeker bij senioren een probleem dat op de loer ligt. In Leusden zetten de lokale ouderenorganisaties, verenigd in de SOL, en de initiatiefgroep Van…..

lees verder

Eet-avontuur: Vietnamees

eetavonturen Leusden

Eet-avonturen met verschillende culturen Wanneer: maandag 25 juni 2018 Hoe laat: 18.00 uur Waar: De Til, Hamersveldseweg 30 3833 Leusden (ingang aan de Lisidunalaan) 25 juni: Vietnamees! Dit is de…..

lees verder

Ombudsteam Leusden stopt voorlopig

ombudsman Leusden stopt

Vanaf 2012 was het ombudsteam elke vrijdagochtend bereikbaar in het Ontmoetingshuis. 1 juni jongstleden kwam daar een einde aan. Ombudsteam Leusden stopt (voorlopig) Een van de vrijwilligers stopte vanwege een…..

lees verder

Café Chantant! Meezingmiddag voor ouderen

De Boa's

Zondagmiddag 17 juni organiseert FORT33 weer een nieuwe editie van Café Chantant! Deze keer vindt Café Chantant plaats in De Moespot in Achterveld. Onder begeleiding van smartlappenduo De Boa’s kunnen…..

lees verder

Dorpsgolf Leusden: fundraising voor mantelzorgprojecten

dorpsgolf

Dorpsgolf Leusden is een Rotary fundraisingevenement voor mantelzorgprojecten in Leusden en omgeving. Rotary Leusden is geïnspireerd door de ervaringen van Dorpsgolf in Barneveld. Hier organiseert de Rotary al enkele jaren een…..

lees verder

Maatje dementie in nauw contact met mantelzorger

Rianne en mevrouw Tuin

Maatje dementie in nauw contact met mantelzorger Mantelzorger eerste aanspreekpunt Elke vrijdagochtend gaat Rianne (28) een paar uurtjes als maatje op bezoek bij mevrouw T. (82). Ze kletsen dan gezellig…..

lees verder

privacywetgeving voor alle organisaties

Cartoon privacy

Rekening houden met nieuwe privacywetgeving Gevolgen voor alle organisaties De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) gaat in per 25 mei en daar hebben alle organisaties (bedrijven, verenigingen, kerken en ook vrijwilligersorganisaties)…..

lees verder

Bron van Leusden De nieuwe ontmoetingsplek voor alle Leusdenaren

bron van Leusden

De nieuwe ontmoetingsplek voor alle Leusdenaren. Voor een bakkie, een praatje, leuke activiteiten, een luisterend oor en gezelligheid. Voor oud en jong, dik en dun, zwak en sterk, zwerver en…..

lees verder

Café Chantant, meezingmiddag voor ouderen

Smartlappenkoor Ach en Wee

Eerdere edities van Café Chantant waren een groot succes. Daarom organiseert FORT33 zondagmiddag 27 mei weer een nieuwe editie! Deze keer vindt Café Chantant plaats in Maxima’s (voorheen Antares). Onder…..

lees verder