WensboomLeusden biedt maatwerk

Wensboom Leusden

Bron: LeusderKrant.nl ‘Het leukste vrijwilligerswerk dat je maar kunt hebben’ WensboomLeusden biedt maatwerk Het voorbeeld zegt veel. Elly van der Hoeve, lid van WensboomLeusden, vroeg om hulp bij een lekkende…..

lees verder

Wensboom Leusden: Hulp bij een klusje

Wensboom cartoon

Bron: LeusderKrant.nl Voor WensboomLeusden hoeft niemand er alleen voor te staan Eenvoudige hulp voor en door leden WensboomLeusden is een vereniging die voor haar leden bemiddelt tussen vraag en aanbod…..

lees verder

Over het busvervoer in Leusden

Syntus Bus

Het busvervoer in Leusden blijft ons bezighouden. Het is ook verre van ideaal en heel veel Leusdenaren hebben hier last van. Hieronder de brief van SMBL aan de raad van…..

lees verder

Gastvrij Leusden aan de gemeenteraad

Afghaan vluchteling kinderen

Gemeenteraad Leusden Fokkerstraat 16 3833 LD Leusden Leusden, 04 Februari 2018 Betreft: Aanbevelingen sociale integratie statushouders Leusden Gastvrij Leusden aan de gemeenteraad Geachte gemeenteraadsleden, Op 26-01-2018 heeft er een groot…..

lees verder

Minister Bruins neemt ons het lopen af

fampyra 2018

Minister Bruins heeft een onbegrijpelijke beslissing genomen: Het MS medicijn “Fampyra” wordt niet opgenomen in het basispakket. Hij heeft het advies van ZiN (Zorginstituut Nederland) overgenomen. Zie ons eerdere bericht…..

lees verder

Stuur klachten over de bus naar Syntus en Rover

bus Leusden jan 2016

Af en toe ontvangen we bij SMBL nog klachten over de bussen van Syntus. Helaas kunnen wij daar (op dit moment) niet veel meer mee doen. Maar het is wel…..

lees verder

Fampyra moet in het basispakket voor MS-patiënten

rolroutes Leusden

Bezorgde mantelzorger. Leusden, 11 maart 2018 Edit 15 maart: Inmiddels heeft minister Bruins het negatieve advies overgenomen. Mijn vrouw heeft nu 17 jaar Multiple Sclerose (MS). Daardoor is zij onder…..

lees verder

Verkiezingsprogramma’s onder de loep

verkiezingsbeloftes

In Leusden doen alleen landelijke politieke partijen mee met de gemeenteraadsverkiezingen: CDA, CU/SGP, D66, GL/PvdA ,VVD en als nieuwkomer de SP. Dit is anders dan in veel andere gemeenten waar…..

lees verder

SOL en Van Onder Op roepen op tot actief seniorenbeleid

Ouderen Overleg Politiek Leusden

‘Gemeente, daag de mensen uit!’ Marcel Landman, Jos de Boer (namens de SOL), Hans Acherman en Eric-Jan Tuininga (namens Van Onder Op) zijn benieuwd of het lijsttrekkersdebat op 13 maart…..

lees verder

Eet-avonturen: Op 19 maart is dat SYRIE

eetavonturen Leusden

Eet-avonturen Met  verschillende culturen Heb je zin om eens iets anders lekkers te eten dan je dagelijkse kost? Dan ben je welkom Wanneer: maandag 19 maart 2018 Hoe laat: 18.00…..

lees verder