Café Chantant met “liedjes van toen”

liedjes van toen Leusden

Veel ouderen genieten van muziek en liedjes ‘van toen’. Dit genieten wordt vergoot als je zelf mee zingt en samen geniet van de melodieën uit die tijd. Zondag 16 juli…..

lees verder

Neem iemand mee naar de Grijze Borrel

Grijze borrel

Voor sommige senioren is het bezwaarlijk om alléén naar de Grijze Borrel te komen. Uiteraard mag u te allen tijde een maatje, buurvrouw, een vriendin of wie dan ook meenemen…..

lees verder

Wijziging van locatie van de extra Grijze Borrels

grijze borrel

Op 26 juli en 23 augustus zijn de “Extra grijze borrels” verplaatst naar Restaurant de Buurman. Zie ook de kalender Bij de Buurman Daar is een fijn terras en een…..

lees verder

Wat betekent “het nieuwe inzamelen” voor mindervaliden en ouderen?

Leusden afvalcontainers 2017

11 juli laatste keer restafval Er is een aantal nieuwe ondergrondse containers in Leusden geplaatst voor het restafval. U kunt deze vanaf 7 juli 2017 gaan gebruiken. Op 11 juli…..

lees verder

Misleidende informatie van Syntus over busvervoer in Leusden

bus Leusden jan 2016

Syntus geeft in zijn concept vervoerplan 2018 een misleidend beeld van de vervoersontwikkeling in Leusden. Hoewel in het plan wordt gesteld dat de reizigersaantallen (op de haltes van lijn 17…..

lees verder

Word maatje voor een statushouder!

maatje voor Statushouder in Leusden

Beste inwoner van Leusden, Weet u nog? De opening van de noodopvang van vluchtelingen in de SBBO begin 2016? Wat een positieve energie kwam er vrij onder Leusdenaren en wat…..

lees verder

Jaarverslag 2016 Voedselbank Leusden

broodnodig

In het verslag van de Voedselbank Leusden kunt u lezen wat er in 2016 allemaal is gebeurd. Een greep uit de onderwerpen Het klantenbestand is eind 2016 naar 55 huishoudens…..

lees verder

Eten uit Eritrea en Zuid-Soedan

Eet-avonturen met verschillende culturen

Eet-avonturen met verschillende culturen Heb je zin om eens iets anders lekkers te eten dan je dagelijkse kost? Dan ben je welkom Wanneer: maandag 24 april 2017 Hoe laat: 18.00…..

lees verder

Leusdenaar gul voor de Voedselbank

kraam bij de Jumbo Wahle met John van Halderen

Zoals voorgaande jaren, konden de Leusdenaren bij beide Jumbo’s, Albert Heijn, Boni of Dirk van den Broek, iets voor de voedselbankklanten kopen. Crisis Voor 54 Leusdense huishoudens is het namelijk…..

lees verder

Kringloop actie voor de lokale Voedselbank

cheque Voedselbank Leusden

Kringloop steunt Voedselbanken in Amersfoort en Leusden met Salverda-munten acties. Blij verrast was Cieka Galenkamp van VoedselFocus Amersfoort toen kringloopcollega’s Hamid Shirpenjeh en Paul Smits haar deze week een donatie…..

lees verder