Heeft uw naaste een psychische aandoening?

psychisch

Heeft uw naaste een psychische aandoening? MIND organiseert een Familiedag: ‘Naasten in Kracht’ Op zaterdag 30 september vindt de eerste MIND Familiedag ‘Naasten in kracht’ plaats, georganiseerd door o.a. Ypsilon,…..

lees verder

Lezing geleidehonden

Labrador

Lezing over het opleiden en omgaan met geleidehonden. Georganiseerd door KBO Leusden-Achterveld. Nu de zomerperiode achter ons ligt, wordt u uitgenodigd voor een bijzondere lezing over het opleiden en omgaan…..

lees verder

Omgaan met dementie

oudere heer

najaarscursus Dinsdag 10 oktober start weer de cursus: Omgaan met dementie voor mantelzorgers. De cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en een terugkombijeenkomst. De cursusdata zijn: 10/10…..

lees verder

Week tegen de Eenzaamheid

verdriet

Tijdens de Week tegen de Eenzaamheid is er van alles te doen. 21 september – 1 oktober 2017  Doet u mee? 22 september: Gooi eens een balletje op! Gezelligheid bij…..

lees verder

maatje voor een lieve dame van 81

oudere dame

We zoeken een maatje voor een lieve dame van 81 met beginnende dementie. Wil je echt iets voor een ander betekenen en zelf ook een leuke tijd beleven?  Vind je het…..

lees verder

Mantelzorg(t)huis

mantelzorg handen

De Rotary Club (RC) Leusden heeft het initiatief genomen een project Respijthuis of Mantelzorg(t)huis in de gemeente Leusden te starten. Is er naar uw mening behoefte aan een respijtzorg of…..

lees verder

Taking Root in Theater de Tuin

Taking Root

Amnesty Leusden vertoont, in het kader van De Vredesweek, de biografische documentaire Taking Root in Theater De Tuin.

lees verder

Ambassade van Vrede Leusden

week van de vrede

Programma Vredesweek 2017 Ambassade van Vrede Leusden Zaterdag 16 september Fakkeloptocht (Ambassade van Vrede Achterveld) 19.00 uur viering in de Dorpskerk, Postweg 78 in De Glind, gevolgd door een fakkeloptocht…..

lees verder

Bij de beuk linksaf

bij de beuk linksaf

Lezing Bij de beuk linksaf, humanitaire hulp aan gevangenen Op zondag 17 september geeft José Huurdeman in het kader van de Vredesweek een lezing over haar boek “Bij de beuk…..

lees verder

Café Chantant 13 augustus 2017

Cafe Chantant in Fort33 Leusden

Café Chantant 13 augustus 2017 De 1e editie (16 juli j.l.) was een enorm succes en de mensen hebben genoten! invalidentoilet Er is een invalidentoilet aanwezig! Een aantal mensen is…..

lees verder