Jaarverslag 2016 Voedselbank Leusden

broodnodig

In het verslag van de Voedselbank Leusden kunt u lezen wat er in 2016 allemaal is gebeurd. Een greep uit de onderwerpen Het klantenbestand is eind 2016 naar 55 huishoudens…..

lees verder

Eten uit Eritrea en Zuid-Soedan

Eet-avonturen met verschillende culturen

Eet-avonturen met verschillende culturen Heb je zin om eens iets anders lekkers te eten dan je dagelijkse kost? Dan ben je welkom Wanneer: maandag 24 april 2017 Hoe laat: 18.00…..

lees verder

Leusdenaar gul voor de Voedselbank

kraam bij de Jumbo Wahle met John van Halderen

Zoals voorgaande jaren, konden de Leusdenaren bij beide Jumbo’s, Albert Heijn, Boni of Dirk van den Broek, iets voor de voedselbankklanten kopen. Crisis Voor 54 Leusdense huishoudens is het namelijk…..

lees verder

Kringloop actie voor de lokale Voedselbank

cheque Voedselbank Leusden

Kringloop steunt Voedselbanken in Amersfoort en Leusden met Salverda-munten acties. Blij verrast was Cieka Galenkamp van VoedselFocus Amersfoort toen kringloopcollega’s Hamid Shirpenjeh en Paul Smits haar deze week een donatie…..

lees verder

eten uit Afghanistan

Eet-avonturen met verschillende culturen

Eet-avonturen met verschillende culturen Heb je zin om eens iets anders lekkers te eten dan je dagelijkse kost? Dan ben je welkom Wanneer: maandag 27 maart 2017 Hoe laat: 18.00…..

lees verder

Voedselbank Leusden hoopt op inzamelactie record

inzameling AH Leusden voedselbank

Vrijdag 24 maart is de jaarlijkse inzamelactie van Voedselbank Leusden bij de supermarkten. Voedselbank Leusden hoopt dat de inwoners van Leusden dit jaar nóg vrijgeviger zullen zijn. Elk jaar houdt…..

lees verder

Kringloop steunt Voedselbank Amersfoort en Leusden

kringloop voor Voedselbank

Blij verrast was Cieka Galenkamp van VoedselFocus Amersfoort toen kringloopcollega’s Hamid Shirpenjeh en Paul Smits haar deze week een donatie van € 750,- konden overhandigen. Dat is de opbrengst van…..

lees verder

Omgaan met verlies

ouderen verdriet

De KBO Activiteitencommissie afd. Leusden-Achterveld heeft een reeks van voorlichting gegeven rondom het thema: ‘Omgaan met verlies’ De Unie KBO heeft prachtige brochures samengesteld over het levenseinde. Die kunnen een…..

lees verder

ouderbonden helpen met invullen belastingaangifte

hulp bij invullen belastingaangifte Leusden

Net als in de afgelopen jaren is het weer mogelijk uw belastingaangifte te laten invullen door één van de door de ouderbonden opgeleide vrijwilligers. De gezamenlijke ouderenbonden, samenwerkend in de…..

lees verder

KBO Leusden-Achterveld organiseert Paasbrunch

paasbrunch

Vanwege het groeiend aantal leden van de KBO Leusden-Achterveld is besloten weer naar DE TIL uit te wijken. Donderdag 13 april in de Til Hier staat om 11:30 uur een…..

lees verder