Aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling in gemeente Leusden

Dinsdag 4 december rondden professionals uit de gemeente Leusden de training Aandachtsfunctionaris Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling af. Uit handen van wethouder Patrick Kiel ontvingen ze het certificaat van de…..

lees verder

Lions Club Leusden zet haar traditie voort!

Voedselbank Leusden Ook dit jaar verzamelt Lions Club Leusden voor onze voedselbank waardepunten waarvan de opbrengst door Douwe Egberts wordt verzilverd in pakken koffie. Wij hopen wederom onze klanten een…..

lees verder

Pakjesboot van Lions Club legt aan voor kinderen Voedselbank Leusden

Fon Tunissen | Voedselbank Leusden 2018 De Lions Club Leusden speelde ook dit jaar weer voor goedheiligman voor de kinderen van klanten van Voedselbank Leusden. In samenwerking met Intertoys in…..

lees verder

Ook Pon speelt Sint voor de Voedselbank Leusden

VoedselbankLeusden Bij Pon mocht de Voedselbank Leusden 2 zakken vol Sinterklaascadeaus ophalen. Als een ware Sinterklaas, in het rood en uit Spanje, presenteerde de Ibiza de pakjes. De kinderen van…..

lees verder

Afas doneert al voor de 5e keer sinterklaascadeaus.

Voedselbank Leusden Ook dit jaar gaf AFAS een aantal sinterklaascadeaus aan de Voedselbank Leusden. Aangezien AFAS dit al voor het vijfde jaar op rij doet, is dat inmiddels een mooie traditie…..

lees verder

financiële tegemoetkoming voor Leusdenaren met een chronische ziekte of beperking

rolstoel zoom

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een financiële tegemoetkoming voor inwoners van de gemeente Leusden die een chronische ziekte of beperking hebben en een laag inkomen. De…..

lees verder

Vitaal ouder worden

Dinsdag 20 november organiseerde Lariks een informatieve bijeenkomst voor inwoners die dit jaar 75 zijn geworden, of worden. Ruim 55 inwoners gaven gehoor aan de uitnodiging. Andere aanpak Voorheen werd…..

lees verder

Tegemoetkoming Chronisch Zieken en Beperkten

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een financiële tegemoetkoming voor inwoners van de gemeente Leusden die een chronische ziekte of beperking hebben en een laag inkomen. Het…..

lees verder

Vacature Fonds Samenlevingsinitiatieven

Ideeën van inwoners helpen realiseren èn iets betekenen voor de Leusdense samenleving?  Word vrijwilliger bij Fonds Samenlevingsinitiatieven.Er is een vacature voor lid van de Toetsingscommissie.  Tijdbesteding gemiddeld 5 uur per maand……

lees verder

Eetavonturen met andere culturen

eetavonturen Leusden

Op donderdag 20 september a.s. wordt gekookt en gegeten in het kader van het project ‘Eetavonturen met andere culturen’. Er staat een buffet klaar met gerechten uit o.a. Irak Iran…..

lees verder