eten uit Afghanistan

Eet-avonturen met verschillende culturen

Eet-avonturen met verschillende culturen Heb je zin om eens iets anders lekkers te eten dan je dagelijkse kost? Dan ben je welkom Wanneer: maandag 27 maart 2017 Hoe laat: 18.00…..

lees verder

Voedselbank Leusden hoopt op inzamelactie record

inzameling AH Leusden voedselbank

Vrijdag 24 maart is de jaarlijkse inzamelactie van Voedselbank Leusden bij de supermarkten. Voedselbank Leusden hoopt dat de inwoners van Leusden dit jaar nóg vrijgeviger zullen zijn. Elk jaar houdt…..

lees verder

Kringloop steunt Voedselbank Amersfoort en Leusden

kringloop voor Voedselbank

Blij verrast was Cieka Galenkamp van VoedselFocus Amersfoort toen kringloopcollega’s Hamid Shirpenjeh en Paul Smits haar deze week een donatie van € 750,- konden overhandigen. Dat is de opbrengst van…..

lees verder

Omgaan met verlies

ouderen verdriet

De KBO Activiteitencommissie afd. Leusden-Achterveld heeft een reeks van voorlichting gegeven rondom het thema: ‘Omgaan met verlies’ De Unie KBO heeft prachtige brochures samengesteld over het levenseinde. Die kunnen een…..

lees verder

ouderbonden helpen met invullen belastingaangifte

hulp bij invullen belastingaangifte Leusden

Net als in de afgelopen jaren is het weer mogelijk uw belastingaangifte te laten invullen door één van de door de ouderbonden opgeleide vrijwilligers. De gezamenlijke ouderenbonden, samenwerkend in de…..

lees verder

KBO Leusden-Achterveld organiseert Paasbrunch

paasbrunch

Vanwege het groeiend aantal leden van de KBO Leusden-Achterveld is besloten weer naar DE TIL uit te wijken. Donderdag 13 april in de Til Hier staat om 11:30 uur een…..

lees verder

met scootmobiel of handbike genieten van Grebbelinietocht

scootmobiel leusden

Leusden, In de Week van Zorg en Welzijn (13 – 18 maart) organiseert Larikslaan2 in samenwerking met de Duwgroep, Leesbaar Landschap Leusden en Mixed Hockey Leusden een Grebbelinietocht voor handbikers…..

lees verder

ziekte of beperking: Laat geen geld liggen!

mindervaliden belasting

Als je een ziekte of beperking hebt heb je extra kosten. Bijvoorbeeld: Hulpmiddelen Vervoer Zorg Extra hulp Deze kosten Voor een deel zijn deze kosten nog steeds aftrekbaar van de…..

lees verder

16 maart: Belevingsfestival voor senioren

ouderen Leusden

UNIEK IN LEUSDEN! Laat u verwonderen en verrassen tijdens het belevingsfestival voor senioren! Voor het eerst organiseert de SOL (Samenwerkende Ouderenorganisaties Leusden) in samenwerking met ROC Midden Nederland een ‘Belevingsfestival…..

lees verder

assertiviteitstraining voor volwassenen

Assertiviteit Leusden

Je bent altijd aardig voor iedereen. Je kunt goed luisteren, vindt het fijn om anderen te helpen. Tegelijkertijd vind je het vaak lastig om nee te zeggen. Misschien omdat je…..

lees verder