Het stelende Zorgkantoor

geld euro

Als je te veel hebt betaald, dan wil je dat gewoon terug toch? Zelfs al is het meer dan 2 jaar geleden! Zilveren Kruis Zorgkantoor denkt daar anders over. Ze…..

lees verder

Herfstmenu Noord Amerika

Food USA

Eet-avonturen Met verschillende culturen Wanneer: maandag 20 november 2017 Hoe laat: 18.00 uur Waar: De Til, Hamersveldseweg 30 3833 GR Leusden (ingang aan de Lisidunalaan) Op 20 november is dat…..

lees verder

Mantelzorgcompliment 2017 – inzendtermijn verlengd!

mantelzorg rolstoel

Heeft u een mantelzorger of bent u mantelzorger voor uw kind? Dan kunt u een mantelzorgcompliment aanvragen. De gemeente Leusden waardeert de inzet van mantelzorgers met een bedrag van €150,-……

lees verder

Leveranciers Wmo-hulpmiddelen 2018

rolstoeler

Nieuwe leveranciers Wmo-hulpmiddelen Vanaf 1 januari 2018 verzorgen twee nieuwe leveranciers de levering en het onderhoud van hulpmiddelen zoals een rolstoel, scootmobiel, driewielfiets of tillift aan inwoners in de gemeenten…..

lees verder

Emotioneel betrokken mantelzorger

Mantelzorger

Leusder Krant | pagina Voor Elkaar ‘Je moet wel’ Op 50-jarige leeftijd wordt Lenie, de vrouw van Herman Bolder, getroffen door een hersenbloeding en raakt in coma. Hij weet wat…..

lees verder

Per week 24 uur respijt voor mantelzorger

Respijt

Leusder Krant | pagina Voor Elkaar Want, wie zorgt eigenlijk voor de mantelzorger? Ook in Leusden groeit het aantal mantelzorgers. Zonder hen is het Nederlandse zorgsysteem nu en in de…..

lees verder

Onbeschofte hulpmiddelenleverancier

telefoontje plegen

Laat je niet afblaffen De bedrijven die hulpmiddelen leveren, vinden dat zij helemaal niet vriendelijk hoeven te zijn! Jij als gehandicapte, bent toch wel afhankelijk van ze. Ze hebben een…..

lees verder

Liedjes van toen

Cafe Chantant in Fort33 Leusden

Café Chantant met “Liedjes van toen” Ouderen kunnen genieten van muziek en liedjes ‘van toen’. Dat wordt nog leuker als je gezellig meezingt. Alweer zijn er 2 zondagen gepland met…..

lees verder

Vraag vóór 1 november het mantelzorgcompliment 2017 aan

mantelzorg rolstoel

update: Aanvragen kan tot 31 december 2017 Lees hier verder… Mantelzorgcompliment 2017 Heeft u een mantelzorger of bent u mantelzorger voor uw kind? Dan kunt u een mantelzorgcompliment aanvragen. De…..

lees verder

Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje

Met de ouderen Bonden naar de musical “Soldaat van Oranje” Matinee! De SOL organiseert dit gezamenlijke matinee bij voldoende aanmeldingen. U kunt zich nog opgeven! Bent u nog niet geweest?…..

lees verder