Voedselbank Help ons

Help ons

Om de spil te kunnen zijn tussen overschot en tekort in de maatschappij zamelen wij kwalitatief goede voedingsmiddelen in bij verschillende bedrijven, particulieren, instellingen en stichtingen en delen ze dan wekelijks uit.

We zijn voortdurend op zoek naar levensmiddelen en we voeren daarvoor ook actie. Maar na een actie neemt het aanbod van levensmiddelen meestal weer wat af. Wij waarderen het enorm dat zoveel Leusdense bedrijven, particulieren, kerken etc. helpen met het inzamelen van voedsel voor onze voedselbank. Maar om alle klanten zonder onderbreking te kunnen voorzien in hun eerste levensbehoefte, willen wij ook graag van uw donatie gebruik maken. Dus help ons!

Zowel bedrijven als particulieren zijn hartelijk welkom om bij te dragen. Naast voedsel kunnen wij giften en bepaalde goederen ook  goed gebruiken.

 

 

Financieel

Behalve giften in natura kan de Voedselbank ook financiële giften zeer goed gebruiken.

Wij hebben een rekening bij de RABO bank Leusden
154038768

Club van 50_300Maar u kunt natuurlijk ook lid worden van de club van 50. Daarmee levert u immers een structurele bijdrage aan de voedselbank waardoor wij ook naar de toekomst toe meer zekerheid hebben dat we iedereen kunnen blijven voorzien in hun eerste levensbehoefte.

SMBL heeft een ANBI- verklaring van de Belastingdienst. Dit betekent dat u uw gift zonder vervelende vragen kunt aftrekken voor de inkomstenbelasting. De Belastingdienst stelt echter wel voorwaarden.
De informatie van de Belastingdienst over giften vindt u hier. Let vooral op het drempelbedrag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.